Mercantus Oy - We Make Your Business Run

Mercantus Oy on vuonna 2005 perustettu vakaavarainen ja kasvuhakuinen ohjelmistoyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, Kotkassa ja Mikkelissä. Paikallisuutta toimintaamme tuo myös valtakunnallinen ja kansainvälinen jakelu- ja palveluverkosto. Lisäksi yrityksellämme on laaja yhteistyökumppaniverkosto, joka koostuu mm. integraatio- ja teknologiakumppaneista (esim. Microsoft, Visma, Systam, Paytrail, Apix, Senzo IT).

Kehittämämme TimeWorks®-ohjelmisto on Mercantus Oy:n rekisteröimä tuotemerkki ja alansa "jättiläinen", joka mukautuu helposti erilaisien resurssien varausten ja toiminnanohjauksen tarpeisiin. Vahva toimialaosaaminen on myös merkittävä etumme. Päätavoitteenamme on varmistaa TimeWorks®-ohjelmistomme jatkuva tuotekehitys ja sen ympärille rakennettujen palveluprosessien sujuvuus ja laadukkaat ylläpitopalvelut.

Mercantus TimeWorks®-ohjelmistollamme on vakuuttavat referenssit ja tutkitusti tyytyväinen käyttäjäkunta. Keräämme ohjelmiston käyttäjiltä aktiivisesti palautetta, jonka avulla kehitämme jatkuvasti tuoteominaisuuksia ja käytettävyyttä.

Mercantus TimeWorks®-ohjelmistolla käyttäjäorganisaatioita on todella paljon. Järjestelmäkäyttäjiä on pelkästään valtionhallinnolla noin 10.000+ ja käyttäjien kokonaismäärä Suomessa on noin 100.000+. Mikäli tuohon lasketaan lisäksi käyttäjäorganisaatioiden asiakaskäyttäjät, niin käyttäjiä on yhteensä 500.000+

Mercantus TimeWorks® -ohjelmistolle on teetetty mm. turvallisuustarkastus, jolloin TimeWorks® hyväksyttiin suurinta tietoturvaa vaativaan käyttöön, kuten mm. valtionhallintoon.