Mercantus Oy - We Make Your Business Run

Mercantus Oy on vuonna 2005 perustettu vakaavarainen ja kasvuhakuinen ohjelmistoyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, Kotkassa ja Mikkelissä. Lisäksi yrityksellämme on laaja yhteistyökumppaniverkosto, joka koostuu mm. integraatio- ja teknologiakumppaneista, joista esimerkkeinä mm. Microsoft, Systam, Paytrail, Apix, Sensor IT.

Kehittämämme TimeWorks®-ohjelmisto on Mercantus Oy:n rekisteröimä tuotemerkki ja alansa "jättiläinen", joka mukautuu helposti erilaisien resurssien varausten ja toiminnanohjauksen tarpeisiin.

Päätavoitteenamme on varmistaa TimeWorks®-ohjelmistomme jatkuva tuotekehitys ja sen ympärille rakennettujen palveluprosessien sujuvuus, sekä laadukkaat ylläpitopalvelut. Keräämme ohjelmiston käyttäjiltä aktiivisesti palautetta, jonka avulla kehitämme jatkuvasti tuoteominaisuuksia ja käytettävyyttä.

Mercantus TimeWorks®-ohjelmistollamme on vakuuttavat referenssit ja tutkitusti tyytyväinen käyttäjäkunta. Mercantus TimeWorks®-ohjelmistoa käyttäviä organisaatioita on satoja. Järjestelmäkäyttäjiä on pelkästään valtionhallinnolla yli 10.000 henkilöä ja käyttäjien kokonaismäärä Suomessa on noin 100.000 henkilöä.

Mercantus TimeWorks® -ohjelmistolle on teetetty mm. turvallisuustarkastus, jolloin TimeWorks® hyväksyttiin suurinta tietoturvaa vaativaan käyttöön, kuten mm. valtionhallintoon.