TimeWorks® Vehicles - Työkoneiden, laitteiden ja henkilöiden toiminnanohjaus

  • Kaikki prosessit hallintaan yhdellä ohjelmistolla
  • Kaluston ja tekijöiden nopea resursointi tehtäviin
  • Muutostilanteiden helppoa hallintaa
  • Reaaliaikaista mobiilia tiedonkulkua
  • Tehokasta asiakkuuksien hallintaa
  • Tiedonkeruun ja laskutuksen automatisointi
  • Täsmällistä tietoa yrityksen toiminnasta

Monimuotoinen toiminnanohjaus

TimeWorks® Vehicles -ohjelmistoversio on kehitetty yhdessä alan yritysten kanssa. Ohjelmistolla on hoidettavissa kaikki yrityksen toimintaprosessit aina töiden vastaanotosta, tarjouksista ja resursoinnista laskutukseen sekä palkanmaksun perusteisiin asti.

Ohjelmiston erittäin kehittyneiden ryhmäkalenterinäkymien ansiosta työtehtävien jakaminen ja niiden mahdolliset muutokset sujuvat käden käänteessä. Ohjelmisto soveltuu mainiosti myös kaluston varaus- ja vuokraustoimintaan.

Tekijät voivat selata ja raportoida työtehtäviään vaikkapa kännykällä. Raportoinnin kautta työt voidaan kuitata valmiiksi, kirjata töihin käytetty aika sekä mahdolliset muut lisäkorvaukset ja laskutusnimikkeet. Näin syntyvät laskutuksen ja palkanmaksun perusteet.

Tehtävät voidaan laskuttaa jopa yhdellä näpäytyksellä. Vakio-ominaisuuksia ovat myös mm. koonti- ja verkkolaskutus. Myyntireskontran avulla voidaan seurata saapuneita maksuja. Tiedot laskutuksesta siirtyvät myös kalenterinäkymään.

Raporttien avulla saadaan helposti täsmällistä tietoa yrityksen toiminnasta, ilman aikaa vievää tiedonkeruutyötä. Hakukoneiden avulla voidaan etsiä kaikkea mahdollista tietoa, kuten vaikkapa asiakaskohtaista varaushistoriaa, kaluston huoltoja, resurssi- tai asiakaskohtaisia työlistoja, raportoituja työtunteja sekä tarkastella poissaoloja.

Liitännät ja laajennukset

TimeWorks® -ohjelmistossa on yli 600 muokkausasetusta, joiden avulla voidaan helposti toteuttaa juuri tarpeiden mukaiset töiden ohjaus- ja resurssien varausprosessit ilman ohjelmointityötä.

Tiedonsiirtorajapintojen avulla voidaan kaikki järjestelmään tallennetut tiedot siirtää helposti vaikkapa kolmannen osapuolen laskutus-, kirjanpito tai toiminnanohjausjärjestelmiin. Vastaavasti järjestelmään on siirrettävissä tietoa kolmansien osapuolien järjestelmistä.

Toiminnanohjauksen prosessikaavio
 

Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme miten ohjelmistomme soveltuu juuri sinun tarpeisiisi

Soita 09 4257 9600 Ota yhteyttä lomakkeella