TimeWorks® Construction - Ratkaisu rakennusalan operatiiviseen toiminnanohjaukseen

  • Työmaiden operatiivinen toiminta hallintaan
  • Ryhmäkalenterilla resurssien käyttö tehostuu
  • Työmaiden asiakirjojen ja lomakkeiden hallinta
  • Työtehtävien helppo raportointi ja hyväksyntä
  • Aikaa vievä tiedonkeruutyö poistuu
  • Täsmällisempää tietoa yrityksen toiminnasta

Kehitetty yhdessä alan toimijoiden kanssa

TimeWorks® Construction -ohjelmistoversio on suunniteltu rakennusalan operatiiviseen toiminnanohjaukseen. Ohjelmistoversio on kehitetty yhdessä rakennusalan johtavien yritysten kanssa. Järjestelmän avulla tiedetään, mitä työmailla tapahtuu ja kaikki olennainen tieto on sitä tarvitsevilla aina saatavilla, joten erilaiset selvittelyt ja kyselyt vähenevät minimiin. Ohjelmistoa voidaan käyttää internetselaimella mistä ja milloin vain.

Ryhmäkalenteriin voidaan tallentaa työmaat ja resursoida niille tekijät sekä tarvittava kalusto. Kalenterin avulla voidaan seurata myös mm. lomia, vapaapäiviä, alihankkijoita jne. Ryhmäkalenterista nähdään myös projektiaikataulut.

Ohjelmiston avulla voidaan täydentää sähköisiä lomakkeita, kuten rakennustyömaan päiväkirjoja. Työmaan valvoja voi kommentoida ja allekirjoittaa lomakkeet sähköisesti. Työmaille voidaan tallentaa myös kaikki muut asiakirjat.

Työntekijät voivat raportoida työtehtävät, työtunnit sekä kulukorvaukset vaikkapa kännykän avulla. Esimiehille on kehitetty helppo näkymä työtehtävien hyväksyntään.

Kaikki olennainen tieto yrityksen toiminnasta ja historiasta voidaan tulosta raporttien avulla. Raportteja ovat mm. työmaakohtaiset resurssit, erilaisten sertifikaattien kuten mm. tulityökorttien vanhenemisajat, lomalistat, työmaiden historiatiedot jne.

Henkilöstön perustietojen lisäksi voidaan henkilötietoihin tallentaa mm. luovutetut välineet ja osaaminen, sekä tulostaa vaikkapa henkilökortit.

Prosessit yksilöllisesti hallintaan

TimeWorks® -ohjelmistossa on yli 600 muokkausominaisuutta, jonka avulla voidaan helposti toteuttaa juuri tarpeiden mukaiset toimintaympäristöt ilman ohjelmointityötä.

Liitäntärajapinnat kolmansien osapuolien järjestelmiin

Monipuolisten liitäntärajapintojen ansiosta voidaan TimeWorks® -ohjelmisto liittää saumattomaksi osaksi yritysten käytössä olevia tietojärjestelmiä.

Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme miten ohjelmistomme soveltuu juuri sinun tarpeisiisi

Soita 09 4257 9600 Ota yhteyttä lomakkeella