TimeWorks® TL Fleet - Ratkaisu ajoneuvo­resurssien varaus­- ja toiminnanohjauksen järjestelmäksi

  • Säästöjä resurssien tehokkaammalla hallinnalla 
  • Oikea määrä ajoneuvoja oikeassa paikassa
  • Tehostaa ja automatisoi raportointia (esim. käyttöasteet)
  • Varausjärjestelmä tai verkkokauppa asiakkaille/käyttäjille
  • Yhdistettävissä helposti osaksi organisaatioiden toiminnanohjausta

Monipuolinen ajoneuvojen toiminnanohjauksen järjestelmä

Mercantus TimeWorks® Fleet -ohjelmisto soveltuu mm. ajoneuvojen varausjärjestelmäksi tai suurempien organisaatioiden kaluston hallinnan tarpeisiin. Varattavina kohteina voivat olla mm. ajoneuvo, kalusto, tarvikkeet, varusteet, palvelut, kuljettajat ja näiden yhdistelmät.

Järjestelmä sisältää tuhansia ominaisuuksia, joihin voit tarkemmin tutustua lataamalla ominaisuusluettelon. Perusajatuksena on ollut pitää oheinen toimialapaketti mahdollisimman helppokäyttöisenä ilman turhia ominaisuuksia. Lisäominaisuuksia voidaan helposti ottaa käyttöön "rasti ruutuun" periaatteella.

Järjestelmä soveltuu aina pienistä yrityksistä hyvinkin laajoihin organisaatioihin asti. Järjestelmä toimii internetselaimella ja on käytettävissä mistä ja milloin vain.

Yksilölliset varausjärjestelmät ja verkkokaupat asiakkaille

Järjestelmä sisältää valmiita asiakkaille suunnattuja varaus- ja verkkokaupparatkaisuja, jotka toimivat myös mobiililaitteilla. Järjestelmän avulla asiakkaat voivat varata mm. ajoneuvo- tai muita resursseja (esim. muuttolaatikot), sekä palveluja, kuten vaikkapa omavastuun alennuksia. Verkkokauppa on mahdollista toteuttaa myös täysin yritysilmeen mukaisena tai kolmannen osapuolen toimesta (esim. yrityksen käyttämä mainostoimisto). Isoille organisaatioille optiona myös käyttäjäryhmäkohtaiset näkymät kertakirjautumisoptioin (esim. organisaation perusvaraaja).

Yhdistettävissä helposti osaksi organisaatioiden toiminnanohjausta

Tiedonsiirtorajapintojen avulla voidaan kaikki järjestelmään tallennetut tiedot siirtää helposti vaikkapa kolmannen osapuolen ohjelmistoihin tai päinvastoin. Näitä voivat olla vaikkapa kalustonhallintajärjestelmät, kansainväliset varaustoiminnan ympäristöt ja tekniset ratkaisut, kuten esim. lukitustekniikka ja älykkäät IoT-ratkaisut (mm. paikannusjärjestelmät).

Esimerkkejä erilaisista käyttäjäorganisaatioista

Paku Kympillä (yli 100 ajoneuvon vuokrauksen toiminnanohjaus- ja varausjärjestelmät), Helkama Rent, Avis, Budget (erikoisajoneuvojen varausten toiminnanohjaus), Skoda (mm. esittelyautojen varaukset), KK-Autoteam (ajoneuvojen vuokrausten toiminnanohjaus ja huollon sijaisautojen hallinta), Nostopalvelu Simola Oy ja Nosturiliike Sulkala Oy (erilaisten nosturien ja nostimien vuokraus), VR-Tack (koneliiketoimen hallinta), valtionhallinto (mm. ajoneuvokaluston sisäisten varausten hallinta) jne.

Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme miten ohjelmistomme soveltuu tarpeisiinne

Soita 09 4257 9600 Ota yhteyttä lomakkeella