TimeWorks® TL Fleet - Ratkaisu ajoneuvo­resurssien varaus­- ja toiminnanohjauksen järjestelmäksi

  • Säästöjä resurssien tehokkaammalla hallinnalla 
  • Tarkkaa tietoa ajoneuvokaluston käytöstä
  • Oikea määrä ajoneuvoja oikeassa paikassa
  • Tehostaa ja automatisoi raportointia
  • Varmistaa, että ajot laskutetaan oikeasta paikasta
  • Ei unohdettuja huoltoja tai katsastuksia
  • Optiona mm. varausjärjestelmä asiakkaille

Monipuolinen ajoneuvojen toiminnanohjauksen järjestelmä

Mercantus TimeWorks® Fleet -ohjelmisto on ajoneuvojen varausjärjestelmä, jonka avulla hallitaan ajoneuvoresurssien käyttöä ja kerätään luotettavaa tietoa mm. ajoneuvojen käyttötarpeista ja kustannuksista. Luotettavan tiedon perusteella voidaan tehdä oikeita ratkaisuja ja näin saavuttaa kustannussäästöjä. Järjestelmän käyttö tapahtuu suojatulla yhteydellä internetin välityksellä, joten sitä voidaan käyttää tarvittaessa mistä ja milloin vain.

Varattavana kohteena voivat olla esim. ajoneuvo, varusteet ja kuljettaja. Monitasoisten ryhmittelyominaisuuksien ansiosta voidaan ohjelmiston avulla hallita hyvinkin laajaa kalustokokonaisuutta.

Kalenterin päivä-, viikko-, kuukausi- ja vuosinäkymät helpottavat kaluston varaustilanteiden hahmottamista. Kalenterista erottuvat myös mahdolliset kaluston poissaolot (huolto, vikatilanne jne.)

Varaukset ovat tehtävissä joko yksittäin tai vakiovarauksena. Varaukselle on raportoitavissa mm. aikaväli, toimintatunnit ja kilometrit. Raportoinnin kautta voidaan samaan ajoon raportoida useita ajoja tai vaihtoehtoisesti päättää varaus. Ajo voidaan myös kohdistaa tiettyyn kustannuspaikkaan tai projektiin. Raportointi on mahdollisuus suorittaa myös mobiililaitteilla.

Monipuolinen tiedonetsintä mahdollistaa kaluston tarkan seurannan ja hallinnan. Järjestelmän avulla varmistetaan, että huoltoja ja katsastuksia ei jää tekemättä, sekä tiedetään, että kalustoa on juuri oikea määrä oikeassa paikassa.

Liitännäiset ja laajennukset

Tiedonsiirtorajapintojen avulla voidaan kaikki järjestelmään tallennetut tiedot siirtää helposti vaikkapa kolmannen osapuolen ohjelmistoihin.

Ohjelmistoon voidaan liittää myös asiakkaille suunnattu varausjärjestelmä, jonka on yhteensopiva mm. mobiililaitteiden ja erilaisten maksujärjestelmien kanssa.

TimeWorks® -ohjelmistossa on yli 600 muokkausominaisuutta, jonka avulla voidaan helposti toteuttaa juuri tarpeiden mukainen varausjärjestelmä. Kaiken lähtökohtana on käytettävyyden yksinkertaisuus, joka saavutetaan tuomalla järjestelmään vain tarvittavat ominaisuudet.

Esimerkkejä erilaisista käyttäjäorganisaatioista

Paku Kympillä (yli 100 ajoneuvon vuokrauksen toiminnanohjaus- ja varausjärjestelmät), Helkama Rent, Avis, Budget (erikoisajoneuvojen varausten toiminnanohjaus), Skoda (mm. esittelyautojen varaukset), KK-Autoteam (ajoneuvojen vuokrausten toiminnanohjaus ja huollon sijaisautojen hallinta), valtionhallinto (ajoneuvokaluston sisäisten varausten hallinta) jne.

Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme miten ohjelmistomme soveltuu juuri sinun tarpeisiisi

Soita 09 4257 9600 Ota yhteyttä lomakkeella