Mercantus palvelut varmistavat laadukkaan toimitusprosessin ja ohjelmiston ylläpidon

0Koulutus1 spacer

Mercantus TimeWorks® -palveluiden tarkoituksena on varmistaa ohjelmiston tarpeiden mukainen toiminta, tehostaa sujuvaa käyttöönottoa ja huolehtia sovelluksen ylläpidosta ja tuesta.

 

Määrittely- ja ohjelmiston muokkauspalvelut

 

Hyvin usein jopa samoilla toimialoilla toimivien organisaatioiden toimintamallit, tavat, sekä taustajärjestelmät saattavat poiketa hyvinkin paljon toisistaan. Palveluiden tavoitteena on määritellä organisaation prosessit, jonka avulla voidaan toteuttaa yksilölliset muokkaukset ja integraatiot kolmansien osapuolien järjestelmiin.


TimeWorks® -ohjelmiston muokkauskoneiston avulla voidaan toteuttaa täysin yksilöllinen toimintaympäristö ilman ohjelmointityötä. Koneiston yli 600 muokkausominaisuuden avulla voidaan muokata lähes kaikkia toimintoja, näkymiä ja käyttöoikeuksia ns. "rasti ruutuun" -menetelmällä. Ainutlaatuisen moduulitekniikan avulla toteutamme ohjelmistoon helposti myös yksilöllisiä toimintoja ja ominaisuuksia.

 

Integrointipalvelut

 

Monipuolisten liitäntärajapintojen avulla TimeWorks® -ohjelmisto on helposti liitettävissä osaksi yritysten taustajärjestelmiä. Valmiit rajapinnat löytyvät mm. erilaisiin toiminnanohjauksen, taloushallinnon, kirjanpidon sekä sähköisiin yrityskohtaisiin järjestelmiin.


Käyttöönoton tukipalvelut

 

Käyttöönoton tukipalvelumme avustavat mm. perustietojen asetuksissa, kuten tiedonsiirtorajapintojen kautta tallennettavien asiakastietojen, resurssien tai laskutusnimikkeiden tallennuksissa. Koulutuspalvelut tehostavat nopeaa käyttöönottoa, sekä opettavat hyödyntämään monipuolisesti järjestelmän tarjoamia mahdollisuuksia. Koulutus voidaan suorittaa etäkoulutuksena, koulutustiloissamme tai asiakkaan luona.

 

Ylläpito- ja tukipalvelut

 

TimeWorks® -ohjelmisto on käytettävissä tavallisella internetselaimella. Käyttö tapahtuu omilla tunnuksilla eikä se vaadi kalliita laitteistoinvestointeja tai asennuksia työasemille. Kaikki tieto on aina luotettavasti turvassa ja varmistettuna. Ohjelmisto on myös asennettavissa käyttäjäorganisaation omalle palvelimelle.

Tukipalvelumme avustaa käyttäjiä mahdollisissa ongelmatilanteissa nopeasti ja ammattitaitoisesti. Käytössämme ovat mm. tehokkaat etäkäyttösovellukset mahdolliseen käyttäjätukeen.