Hinnoittelun perusteet - Yksinkertaista, tehosta ja säästä!

 

maksu spacer

TimeWorks®-ohjelmiston tärkein tavoite on yksinkertaistaa ja tehostaa yritysten, sekä erilaisten organisaatioiden toimintaprosesseja ja saavuttaa tätä kautta säästöjä. Tärkeä mittari on investoinnin takaisinmaksuaika. Esimerkiksi ohjelmistovuokrauksena tai osamaksulla hankittuna ohjelmistohankinta ei juurikaan sido pääomaa, mutta ohjelmiston tuomat hyödyt ovat heti käytettävissä.
spacer

Toimituksen hinnoittelu
spacer
Hinnoittelu perustuu resurssien määrään ja toimialaan, sekä ohjelmiston toiminnallisuuteen. Resurssien laatu on myös merkittävä tekijä, eli esimerkiksi tila, henkilö, laite, tavara jne. ovat eri hintaisia resursseja. Lisäksi myös resurssin tuottama liikevaihto määrittelee resurssin hinnan (esimerkiksi pukukoppia ei voida verrata stadioniin tai huoltomiestä huollettavaan laitteeseen).

Lisäksi kustannuksia saattaa tulla mm. mahdollisista määrittelytöistä, yksilöllisistä ohjelmistomuokkauksista, käyttöönoton avustamisesta sekä koulutuksista. Oheiset kustannukset riippuvat hyvin paljon toimialasta, organisaation kokoluokasta sekä toimintaprosesseista.

 

Palvelun ylläpidon hinnoittelu

Ohjelmiston ylläpidon hinta koostuu tarvittavasta palvelintilasta, palvelimen nopeudesta ja laatutasosta, sekä tuki- ja päivityspalvelujen valinnoista. Ohjelmisto on mahdollisuus sijoittaa myös yrityksen tai organisaation omalla palvelimelle, jolloin ylläpitokustannuksia syntyy vain tarvittaessa.